Verighete cu pietre pretioase: o alegere recomandata

Un set de verighete cu pietre pretioase poate fi exact acel element „waw” al nuntii pe care il cauti. Modelele de verighete clasice sunt, si ele, foarte frumoase. Insa, daca doresti ceva special si unic, iti recomandam sa iti indrepti atentia spre minunatiile stralucitoare ale naturii, precum rubinul, safirul sau smaraldul. Posibilitatile sunt nelimitate si noi suntem gata sa vi le prezentam!

Verighete cu rubin

Rubinul, dintre toate pietrele pretioase, are o culoare care loveste direct in emotiile sufletului atunci cand este privita.

Ce putini stiu este ca rabinul este tot un safir, insa de culoare rosie. Aceasta culoare este datorata prezentei unei cantitati de crom mai mare in compozitia sa. In limba sanscrita, numele sau inseamna „regele pietrei pretioase”.

O verigheta cu rubin impresioneaza, asta e clar. O astfel de piatra, incrustata elegant in bijuterie, este un element neasteptat, ce atrage atentia. Rosul profund al pietrei pretioase poate semnifica pasiunea si iubirea din relatia voastra.

Verighete cu safir

Denumirea safirului are conotatii in multe limbi: in latina, „sapphirus” inseamna „cel mai frumos”; in limba greaca, „sappheiros” inseamna „piatra albastra”. Este de o duritate apropiata cu diamantul, rezistand in timp fara sa se zgarie. Culoarea safirului atrage magnetic pe oricine.

Popularitatea safirului a fost construita de-a lungul istoriei de catre regi, care preferau aceasta piatra pretioasa pentru bijuterii. Asa ca este de la sine inteles de ce foarte multe persoane prefera sa isi cumpere verighete cu safir.

Daca nu iti doresti o verigheta cu safir albastru, cea mai populara culoare, poti alege si alte culori, precum roz, galben, portocaliu, violet, rosu sau verde. Cel mai rar intalnit safir este cel incolor. Acesta este si cel mai scump.

Verighete cu smarald

verighete aur galben
verighete aur galben

Daca verdele este una dintre culorile voastre preferate (si aveti de ce, are atat de multe semnificatii frumoase!), atunci iti recomandam spre achizitie verighete cu smarald. „Smaragdos”, in limba greaca, inseamna tocmai asta: ”piatra verde”. Poate fi confundat cu o serie de alte pietre pretioase, din cauza acestei culori. Unele dintre acestea sunt turmalina verde si granatul verde.

Smaraldul era piatra pretioasa preferata a Cleopatrei, care il extragea din propriile mine. Pentru ea, credinta era ca purtand bijuteriile cu aceasta piatra pretioasa,isi va pastra tineretea si frumusetea. Tnand cont de cum cunoastem noi legenda ei, poate ca aceasta credinta nu era tocmai departe de adevar. Pana la urma, noi dam forta simbolurilor, prin credintele noastre.

Asadar, o pereche de verighete cu smarald ar putea fi o alegere de care sa va bucurati, mai ales ca este destul de rara printre preferintele cumparatorilor.

Daca doriti consultanta in ceea ce priveste achizitionarea de verighete cu pietre pretioase, am fi mai mult decat incantati sa v-o oferim. Va stam la dispozitie atat prin intermediul metodelor de contact prezentate pe site-ul nostru, cat si in magazinul nostru fizic. Ne bucuram intotdeauna sa explicam simbolistica pietrelor pretioase, dar mai ales atunci cand acestea se potrivesc exact pe inima celui care le cumpara. Stim sigur ca, o verigheta cu piatra pretioasa apreciata la adevarata sa valoare de catre cel care o poarta, va fi mult mai bine pastrata, mai bine pusa in valoare si va avea un real impact asupra vietii acestuia.

Tags: , , ,

Comments are closed.